Имате онлайн магазин и искате да увеличите своите приходи?

С дропшипинг услугата на Grabells България можете да разполагате с всички налични продукти в каталога без да правите допълнителни инвестиции за стока и складови помещения.

Какво е дропшипинг и как работи?

Dropshipping е процес, при който предлагате стока, която нямате в наличност, а Grabells доставя поръчките от Ваше име директно до Вашите клиенти. При този начин на търговия Вашата основна задача е да се фокусирате върху набавянето на Ваши клиенти и съответно увеличаването на продажбите в онлайн магазина Ви. Така Вие закупувате стока от Grabells след като сте получили поръчка за нея от клиент, а не предварително и следователно не се налага складирането й.

Какви са предимствата?

- Елиминиране на инвестициите за стокови запаси - обикновената търговия предполага първо закупуване на стоката и след това нейната продажба, докато при дропшипинг услугата процесът е обратен - първо стоката се обявява за продажба и след това се закупува от доставчика.

- Възможност за по-голяма печалба - маржовете, които се реализират при този тип търговия достигат до по-високи нива.

- Елиминиране на разходите за опаковане, персонал, складови помещения и складови програми - стоката се изпраща директно до Вашите клиенти от Grabells.

- Минимален стартов капитал - основният капитал, който е необходим при стартиращ бизнес е за оборотни средства и техническа обезпеченост.

- Богат продуктов каталог - възможност за предлагане на стоки от различни категории.

Какво предлагаме?

- Лесно и бързо добавяне на хиляди маркови продукти във Вашия онлайн магазин в категориите - дрехи, обувки, чанти, аксесоари, парфюми и козметика и др.

- Опция за синхронизиране с Вашия онлайн магазин - файл с информация за продуктите, включващ висококачествени продуктови изображение, информация за наличности и вариации, описания, цени на едро и др.

- Опаковане и изпращане на поръчките директно до Вашите клиенти.

- Възможност сами да определяте своите продажни цени, като по този начин можете да регулирате своята печалба - ориентировъчно маржовете варират между 15 и 50%. - Без изискване за минимална сума за поръчка - получавате цени на едро за единични бройки.

- Търговски представител, към който да отправяте Вашите запитвания.

Каква информация е необходима да ни предоставите?

- Данни за Вашата фирма - име, булстат

- Линк към Вашия магазин

- Телефон и имейл за контакт с Вас

- Кратко представяне

- Информация за продуктите, които желаете да предлагате

Дропшипинг услугата на Grabells България е активна само за юридически лица или еднолични търговци. По смисъла на Търговското право всяко физическо лице, което извършва покупки на стоки с цел тяхното препродаване, е необходимо да се впише в търговския регистър. В този случай, ако проявявате интерес към дропшипинг услугата, но нямате регистрирано дружество или ЕТ, можем да препоръчаме счетоводните и юридически услуги на дружество с опит в тази дейност. 

С дропшипинг услугата на Grabells увеличавате продуктовия си каталог и си освобождавате време за продажби. 

Свържете се с нас за повече информация чрез нашата ФОРМА ЗА КОНТАКТ