За нас

Добре дошли в света на Grabells.bg!

Мястото, където пазаруването е удоволствие!

 

Grabells.bg е така очакваното официално представителство на Grabells UK в България. Grabells.bg предлага на своите клиенти в България висококачествени и оригинални продукти от света на модата, парфюмерията и козметиката, технологиите и забавленията, дома и градината на изключително достъпни цени.

Тук ще се убедите, че любимите брандове никога не са били толкова близо. Благодарение на Grabells.bg имате шанса да пазарувате на едно място хиляди продукти, сред които чанти, обувки, мъжко и дамско облекло, парфюми и техника на любимите си световни марки като Cèline, Fendi, Givenchy, Channel, Versace, Calvin Klein, Armani, Moschino, LIU JO, Roberto Botticelli, Diesel, ICEBERG, Guess, Apple, Toshiba, Dell, Asus и още много други. Ние работим с утвърдени доставчици от различни страни, за да можем да гарантираме автентичност, качество и атрактивни цени на предлаганите продукти.

За да сме в максимално голяма полза на нашите клиенти от България, Grabells.bg е събрал екип от професионалисти в търговията с модни стоки и онлайн продажбите, които са винаги готови да отговорят на Вашите въпроси и винаги на разположение да Ви помогнат, ако се нуждаете от това.

 

Последвайте ни и в социалните мрежи Facebook и Instagram

Благодарим Ви, че сте тук и споделяте с нас страстта си към първокачественото онлайн пазаруване!

Екипът на Grabells.bg